Vragen aan de organisatie.

Hier ziet u vragen aan de organisatie, deze vragen en de antwoorden daarop bevatten informatie die ook voor u van belang kan zijn.

Heeft u zelf een vraag, ook een technische vraag, klik dan op onderstaande link om uw vraag te stellen. Niet alle vragen worden op internet gepubliceerd.

[Klik hier om zelf een vraag te stellen!]
Vraag van:
coen moolenbeekGesteld op: 11-05-2018
De vraag:
zou ik kunnen deelnemen met een Mini estate, basis 1987 casco, omgebouwd met Honda V-tec motor, uitstraling periode 60-er jaren, dus niet 100 % origineel ? m.v.gr. Coen moolenbeek
Het antwoord:
Beste Coen,
Je bent welkom met deze mini. Schrijf maar in.
Groet,
Rinus Sinke, orhganisatie Tour Ecosse.


Vraag van:
simon sjenitzerGesteld op: 09-09-2012
De vraag:
Not a question, just a comment. I had know idea about this event and was just taking a walk with my wife and dogs to Talkin Tarn ear Brampton, Cumbria. What a FANTASTIC sight! First I heard the noise and immediately stopped to pull our dogs over - wow. I did wonder why so many of the cars were Heale's but now I understand. Also liked the RS and Frogeye - in fact everything I saw. Thank you all so much for coming through this part of Cumbria and making our day - perhaps next year I can join you!
Het antwoord:
Dear Simon,
We are glad you liked it so much. Thank you for you lovely comment on our website. We organise this event for 15 years now. Maybe next year we will come by in the area!! We will let you know. Kind Regards, Mark and Roelie Schmidt / Rinus Sinke


Vraag van:
Adriaan MeeuwissenGesteld op: 04-06-2011
De vraag:
In tegenstelling tot het inschrijfformulier, hebben wij graag 2 een persoonsbedden. Wil je dit wijzigen?
Bvd Adriaan Meeuwissen
Het antwoord:
Beste Adriaan,
Ik heb de bedvoorkeur op twee eenpersoonsbedden gezet. Zo is er een goede nachtrust mogelijk.
Groeten
Rinus


Vraag van:
Henk & Christel MensinkGesteld op: 22-02-2010
De vraag:
Beste Rinus, wij hebben een APK goedgekeurde 1969 classic, een Burton #800 "Black Bes" (zie www.burton800.blogspot.com) en vroegen ons af of deelname daarmee mogelijk zou zijn. Graag horen we van je, met vriendelijke groeten, Henk & Christel
Het antwoord:
Beste Henk & Christel,
Jullie zijn van harte welkom in een Burton. Ik vind dat die auto's een mooie Engelse uitstraling hebben en die past bij ons deelnemersveld en de prachtige Schotse dreven.
Groeten
Rinus Sinke


Vraag van:
Dorothy van VeenGesteld op: 23-09-2008
De vraag:
Lieve Rinus,
Net als verleden jaar wil ik graag foto's plaatsen op de site, maar er is nog geen album voor 2008. Is daar iets aan te doen? Groetjes Dorothy
Het antwoord:
Lieve Dorothy,
Het fotoalbum wordt zo snel mogelijk angepast door onze webbeheerder zodat er foto'svan de Tour ecosse XI opgezet kunnen worden.
groeten
Rinus


Vraag van:
Dorothy van VeenGesteld op: 25-09-2007
De vraag:
Beste allemaal,
Wie kan mij helpen om m'n foto's op de site te krijgen?
Heb keurig op foto's toevoegen geklikt, alles uit gezocht en op versturen geklikt en vanaf dat moment is het stil.
Het antwoord:
Lieve Dorothy,
Het fotoalbum is in de war. Onze website maker heeft beloofd het snel in orde te maken. Een keer per dag maar blijven proberen.
Leuk dat je foto's op de site wil zetten.
Rinus


Vraag van:
Nan BeersGesteld op: 22-05-2007
De vraag:
Hallo Rinus, Welke eisen worden er aan de deelnemende auto's gesteld?
(Bouwjaar, Fiva-card) Van de gebr. Hemke hoorde ik enthousiaste verhalen over de Tourecosse, dus waarschijnlijk schrijven Ivar en ik in voor de rallye in 2008. (Dit jaar waarschijnlijk nog niet)
Groeten, Nan Beers.
Het antwoord:
Beste Nan,
Alle APK goedgekeurde klassiekers zijn welkom. Jouw auto zou prima passen in het Schotse landschap. Dit jaar is onze tiende editie en wordt zeer bizonder. Ik zou niet wachten tot 2008. De beangrijkste eis is een gezellige equipe!
Groeten
Rinus Sinke


Vraag van:
Liselot van den BoschGesteld op: 09-02-2007
De vraag:
Is er iets aan de hand met het foto-album. Ik kom er niet meer in...
Het antwoord:
Lieve Liselot,
Er is inderdaad"iets"aan de hand met het fotoalbum. Het wordt binnen een week gerepareerd.
Groeten
Rinus


Vraag van:
Ton KromwijkGesteld op: 01-10-2006
De vraag:
Na een hele leuke tour willen we wat verbeteringen doorvoeren voor volgend jaar. Zou Mark onze Healey kunnen voorzien van schijfremmen achter ipv trommelremmen

Ik hoor graag van jullie

Ton Kromwijk
Vaartuigenlaan 52
3448 WP Woerden
0348-434054

Het antwoord:
Schijfremmen hebben als groot voordeel dat ze niet zo snel blokkeren en de Healey meer remwerking achter geven waardoor tijdens het remmen de auto stabieler aanvoelt. Tevens raken zij zelden of nooit oververhit, het grote probleem bij trommelremmen. Ombouw naar schijven is gebruikelijk en werd eind 50-er jaren al door de fabriek gedaan. Dus ja, ombouwen is zeer goed mogelijk.
Groeten Mark Schmidt


Vraag van:
Daan ReekersGesteld op: 02-01-2006
De vraag:
Zeg wat is dit nu.....we staan niet meer op de uitslaglijst van 2005...terwijl we nog nooit zo hoog zijn geeindigd! groet Daan en Suzanne.
Het antwoord:
Beste Daan,

Het resultaat is weer hersteld, je staat weer verder boven in de score lijst van Tour Ecosse VIII 2005. Je kan er nu alleen zelf nog maar voor zorgen om in 2006 nog hoger uit te komen!

Met vriendelijke groet,
Arjan Fraaij


Vraag van:
Paul FechnerGesteld op: 27-09-2005
De vraag:
Kun je ook "muziekbestanden" uploaden bij de foto's? Ik wil jullie een uniek stukje zangkunst van "The Pianoman in Grange" beslist niet onthouden. Geen zorgen, het is maar enkele seconden ...
Het antwoord:
Beste Paul,
Ik zal het bij de websiteman vragen. We zijn bezig de site te vernieuwen en misschien kan dat ingebouwd worden. Je hoort nog van me.
Groeten
Rinus Sinke


Vraag van:
Jan van BakelGesteld op: 23-06-2005
De vraag:
Is er al iets bekend of er nog een video / dvd komt van de Tour IV.
Ben erg benieuwd.
Groeten,
Jan van Bakel
Het antwoord:
Zover wij weten is er niets speciaals in de maak. Wij hebben geen video of DVD gemaakt. Er moet wel veel materiaal bij de deelnemers zitten, want je zag overal videocamera's
Groeten
Organisatie Tour Ecosse.


Vraag van:
Winfred OrtseGesteld op: 25-12-2004
De vraag:
Goeiemorgen, Wij overwegen mee te doen met de Tour in april. (Toerklasse) Maar we hebben geen tot weinig navigatie-ervaring. Is het haalbaar om toch mee te rijden met een Sprite mk1? Groeten Winfred
Het antwoord:
Beste Winfred,Het is zeker mogelijk om mee te doen met de Toer Ecosse. De toerklasse is er juist voor om ervaring op te doen. Een Sprite is de ideale auto op de weggetjes in het gebied waarin wij rijden. Je mag me ook even bellen voor nadere inlichtingen.
Groeten,fijne feestdagen en beste wensen voor 2005.
Rinus Sinke, organisatie Tour Ecosse


Vraag van:
Chris NoordamGesteld op: 09-12-2004
De vraag:
Ik begrijp dat er twee tochten speciaal voor de Healey's zijn gereserveerd. Zijn er nog meer tochten naar Schotland, en zoja, voor wat voor type rijders en autos?
Het antwoord:
Onze twee tochten zijn voor Healey's en andere classic cars.
De Toer in april is rustiger en eenvoudiger dan de Tour in September.
Als je meer informatie wil moet je maar even kontakt opnemen met Mark Schmidt 040-2858672 of Rinus Sinke 0495-632707.

Groeten Rinus Sinke


Vraag van:
Daan ReekersGesteld op: 06-12-2004
De vraag:
Heren, tour en sportklasse in september? ik heb reeds ingeshreven maar sneller betalen helpt dat wat met de toewijzing van de startnummers? wij hebben er weer enorm veel zin in maar eerst de horneland en de tulpen! houdoe uit het zuiden!
Het antwoord:
Beste Daan,
Als je goed kijkt op het inschrijfformulier is er bij de Tour in september geen sport- of toerklasse. Snel betalen is altijd voor iemand voordelig. Wij verheugen ons weer op een heftig pianoconcert met Tour Ecosse lied.
Groeten
Rinus Sinke