Verslag van: Rinus en Marijke Sinke 15-06-2003

[Klik hier om terug te gaan naar het overzicht!]

Fantastische Châmbre d'Hôte,Le Moulin, in Frankrijk

Le Moulin à Poilly sur Serein, chambre-et table d'hôte in de Bourgogne

De regelmatige Tour Ecosse deelnemers Robert en Yvette Gilles hebben Nederland verlaten. Zij hebben zich in deze prachtige watermolen gevestigd en tevens een heerlijk logeer adres geopend.

Mijn vrouw , een groep vrienden en ik hebben de Pinksterdagen 2003 in de prachtige streek rondom Chablis doorgebracht met stevige wandelingen, culturele hoogstandjes, heerlijke hapjes, veel wijn en prima diners verzorgd door Robert en zeker Yvette. De wegen in dit gebied lenen zich uitstekend voor lekker rondkachelen met je Healey. Er zijn bijna geen tegenliggers.De bochten zijn niet al te haaks en het asfalt is lekker glad. Ieder uitstapje werd afgesloten met een heerlijk glaasje koude CHABLIS. Deze streek zou zich uitstekend lenen voor een Tour de Bourgogne. De afstand vanuit Nederweert is binnendoor ongeveer 500 km. en 600 km. over de snelwegen. Wie weet wat we nog eens organiseren.

De uitbaters van Le Moulin zijn blij zijn met logerende TOUR ECOSSE deelnemers, want dan kan er uitgebreid gesproken worden over de belevenissen in onze Touren. Helaas moeten zij dit jaar verstek laten gaan in de editie 2003. Het telefoonnummer is 0033386759246. Het is misschien wel een beetje sluikreklame in dit verslag, maar wij hebben dan ook fantastische dagen gehad in Le Moulin

Rinus en Marijke Sinke