Verzonden op: 07-05-2015Onderwerp: INSCHRIJVEN KAN NOG.....TOUR ECOSSE 2015

 Beste Tourecossers,

Het is net mei en we gaan jullie vragen om als je het toch al van plan was NU in te schrijven voor de 18e editie van de TOUR ECOSSE.  Dit i.v.m. de hutten aan boord van de ferry,  het aantal hotelkamers. De organisatie van beiden willen graag weten waar ze aan toe zijn en wij ook uiteraard. Het zoeken van geschikte lunch- en tea plaatsen hangt ook af van het aantal deelnemers…….

Wij vertrekken zondag a.s. om de route ui te zetten.  Helaas moeten jullie nog even wachten……maar dat zal vast de moeite waard zijn.

We gaan vanuit Newcastle al snel noordwaarts richting Pitlochry. Ons rally-centrum voor 2 nachten.

De zaterdag zal een behoorlijke rijders rit worden, met natuurlijk de nodige instinkers, om in John O’Groats te lunchen en daarna weer kronkelend na veel kilometers, mijlen eigenlijk in Pitlochry te eindigen.

Zondag door het prachtige Schotland weer terug naar de ferry in Newcastle zal vast nog wat verassingen brengen….het klassement wordt nog wat ‘aangepast’.

De Tour Ecosse vertrekt dit jaar op donderdag 3 September vanuit IJmuiden en op maandag 7  september gaan we daar weer aan wal. Kosten zijn € 1945,- all in Per Equipe. Alleen de vloeistoffen zijn voor eigen rekening. Inschrijven kan via: www.tourecosse.nl

Als reminder willen we jullie erop attent maken dat zondag 21 juni de Classic Heeze Rally wordt georganiseerd. Het evenement valt onder het Healey kampioenschap 2015.  De rally in het Brabantse land wordt door ons uitgezet, dus de meesten weten dan wat ze kunnen verwachten. Zin in?  Kijk dan op www.classicrallyheeze.nl en geef je ook daar snel op. Deelname is hier beperkt, er staan al diverse Healey’s op de deelnemers lijst!!

Met vriendelijke TOUR ECOSSE groeten,

Mark en Roelie Schmidt                                                              Rinus Sinke

0495-452206                                                                                 0495-632707

0653145344                                                                                   0653196210

[ Terug ]