Verzonden op: 24-01-2014Onderwerp: TOUR ECOSSE XVII 2014 inschrijving geopend

Sinds we fanatiek met Healey’s deelnamen aan de Roger Albert Clark Rally zijn we ineens “Part of the system”. In plaats van eindeloos bedelen en onderhandelen over vergunningen zijn we nu uitgenodigd als eerste onze routes in te dienen en zij(de Engelsen en Schotten) zullen zich aanpassen aan onze route. Een maximale geste die we volledig zullen benutten.

De start is net buiten Newcastle en leidt, via de zuidelijke rand van de Borders, naar de Westkust. Daar omhoog en we zijn bij ons hotel in Gretna Green. Dag 2 wordt ditmaal niet gevuld met RE’s (die doen we iedere dag en een keer “tussendoor”) maar een echt navigatorische nachtmerrie / droom (???)… Dag 3 voert ons o.a. via de Hadrian Wall, Hamsterley en Kielder Forrest naar de finish net voor Newcastle.

Drie dagen vol routecontroles, tijdcontroles, regularity’s en lunch/tea stops op twisty, twisty roads. De mooiste routes ooit behoren tot de mogelijkheden, we zullen alle registers opentrekken. De vaste deelnemers zullen verrukt zijn en de nieuwkomers verbaast.

U wordt bij deze uitgenodigd voor dit avontuur van en voor “Petrolheads”.

We vertrekken dit jaar op donderdagmiddag 4 september vanuit IJmuiden met de DFDS ferry naar Newcastle. Op maandag 8 september arriveren we ’s ochtends weer in IJmuiden. De kosten voor dit avontuur zijn € 1850,- per equipe all in (exclusief de vloeistoffen!). Inschrijven kan via www.tourecosse.nl onder het kopje inschrijven.

Voor meer info kunt U ons altijd even bellen

Mark en Roelie Schmidt                                           Rinus Sinke

0495-452206                                                             0495-632707

0653145344                                                              0653196210

 

Heeft U nog even??

 

Op zaterdag en zondag 22 en 23 maart 2014 is er bij L.B. Racing weer een rally-cursus weekend. De zaterdag is voor de voor de “absolute beginners” en de zondag voor de “somewhat experienced”!! Er zijn ook equipes die zich voor allebei de dagen inschrijven, en dat is heel slim, want dan heb je direct aardig wat ervaring aan boord…..

De kosten voor de cursus zijn € 95,- per dag (per equipe) inclusief lunch en diner. Voor meer info check www.lbracing.nl. Aanmelden kan via info@lbracing.nl

 

[ Terug ]