Verzonden op: 11-06-2013Onderwerp: Laatste nieuws

Beste Rally-fans,

De zon is eindelijk gaan schijnen dus iedereen ontdekt dat er nog een rally / race auto ergens (bijna) klaar staat!!

Wij hebben afgelopen week de ELE – rally in Eindhoven/Helmond met de Healey en de Escort gereden. Na de Boucles de Spa en de races op Hockenheim en Zandvoort lijkt het of we al halverwege het seizoen zijn, maar dat is beslist niet zo!!!!!

Aanstaand weekend rijden we op Spa Francorchamps in het grote Summer Classic Weekend met in ieder geval2 Healey’s , een Morgan en een Mini. Er zijn de gehele zaterdag en zondag races ( www.roadbook.be/spasummerclassic/en/  ) voor “elk wat wils”. Er komen zeker 300 Engelsen met hun volledig of half geprepareerde race-ijzers. Bezoek de races, het is net een korte vakantie en zoek ons op in de pit-box.

Na het evenement op Spa komend weekend, hebben we weer wat tijd om www.lbracing.nl bij te werken. Er zullen dan foto’s , in-car footidge en enerverende verhalen te bekijken en lezen zijn…..want we hebben weer heel wat te melden!!!

Voor wie op korte termijn nog een rally wil rijden: Zondag 23 juni is de door ons uitgezette en inmiddels overbekende Heeze Rally. Start en finish is bij Kasteel Heeze en er zijn nog een paar plaatsen in de spannende Sportklasse of enigszins relaxte Toerklasse beschikbaar. Inschrijven kan nog via:  http://www.pgmotorsport.nl/blz/summer-classic-rally-heeze.html  . Het wordt een heerlijke dag, door het Brabantse land sturen met als afsluiter een diner op het Kasteel…….

En natuurlijk zijn er ook nog plaatsen vrij voor de Tour Ecosse XIV 2013.  Ook die route is al gechecked en door de organisatie TOUR ECOSSE waardig bevonden. Dus, check je agenda en schrijf je snel in........5 t/m 9 september ....................

Met vriendelijke rally-groetjes,

Mark en Roelie Schmidt                             Rinus Sinke

[ Terug ]