Verzonden op: 24-04-2013Onderwerp: TOUR ECOSSE XVI 2013

Beste Rally-fans,

 

Begin mei gaan we de definitieve route van de Tour Ecosse XVI uitzetten en dus wordt het langzaam aan tijd dat toezeggers, aarzelaars, vaste klanten en nieuwe aanwas hun deelname aan ons bekend gaan maken, zodat we een beetje weten hoe groot de parkeerterreinen bij onze aanlegplaatsen moeten zijn. Voor wie het nog niet weet, een kleine schets van de te verwachten gebeurtenissen.

 

Het beruchte TOUR ECOSSE gezelschap neemt de ferry van IJmuiden naar Newcastle op donderdag avond 5 september. Aangekomen in Newcastle nemen we de A19 zuidwaarts, betalen £ 1.60 voor deTyne tunnel en rijden een half uur naar de start. Dat wordt een vroege start en dus een echte lange rally-dag. Door de Borders op naar Schotland en wel naar Loch Lomond. Ons hotel ligt aan het Loch en aan de overzijde is een gezellige Pub waar ze ons vast nog zullen kennen.

De zaterdag brengen we geheel door in slingerend Schotland, niet te moeilijk te navigeren, daarom hier en daar en regularity misschien!!

De laatste dag starten we vroeg en rijden, rustig als altijd, Schotland uit en de prachtige Borders in….De finish is ten zuiden van Newcastle, vlakbij de ferry, weer zo’n fijne lange rallydag dus.

 

Dus: 

TOUR ECOSSE XVI 2013  van 5 t/m 9 september.

€ 1850,-- per equipe inclusief overtocht, hotels, lunches, diners en Engelse ontbijtjes.  Alleen de vloeistoffen zijn voor eigen rekening.

Inschrijven kan op www.tourecosse.nl

 

Met vriendelijke TOUR groeten,

 

Mark Schmidt                                    Rinus Sinke

0495-452206                                      0495-632707

0653145344                                       0653196210

 

 

[ Terug ]