Verzonden op: 31-07-2012Onderwerp: TOUR ECOSSE XV 2012 update

Beste Tour-Ecosser’s,

 

 

De zwaarbevochten Engelse vergunningen van de Humberside, Durham and Cumbria  politie zijn binnen. Die van North Yorkshire ‘loopt’ en het resultaat verwachten we één dezer dagen. Dumfries & Galloway was natuurlijk geen probleem. De Schotten werken weer helemaal mee.

 

Al met al hebben we bijna alles rond voor onze routes door dit beroemde (beruchte!) rally gebied waar het 15 jaar geleden ooit allemaal begon…..Verknochte Tour ecossers zullen de gates een TC, een tolbrug en wat stukken uitdagende route herkennen!

 

De start is bij The Gardeners Country Inn. Op een steenworp van de Ferry Haven Hull. De vrijdag-route  is extreem enerverend en lang.  Ook daarom is er naast een lunch in Newton-under-Roseberry ook nog een gezellige tea-stop in Great Corby. Uiteindelijk lekker ontspannen in het stokoude Cairndale hotel  in het hartje van Dumfries.

 

Die eerste dag is er één tricky regularity, op de tweede dag, die volledig door West-Schotland gaat, zijn er weer meerdere regularity’s met de fameuze zelfstarts. We zijn de tweede dag op tijd terug in ons hotel  in Dumfries voor het nodige achterstallige onderhoud van mens en machine. Vergeet je zwembroek niet!! Voor diegene die nog willen gaan stappen is er gelegenheid genoeg om de hoek.

 

 Maar denk eraan; op zondag is het weer vroeg dag!! Dan start de eerste auto (met het hoogste startnummer!) om 7.01 uur. De retour route is langer dan ooit want de Ferry in Hull vertrekt uren later dan die vanuit Newcastle. Niemand zal klagen dat we te weinig rally-kilometers hadden!!!!

 

Voor diegene die nog steeds twijfelen of ze wel of niet mee gaan dit jaar, kijk eens naar de impressie van de uitzetter: http://youtu.be/pZh4fbHaT3E. Of kijk op de website onder deelnemers wie er al mee gaan en of je daar wel bij wilt horen….. Het kan nog, er zijn nog wat plaatsen vrij. Inschrijven via www.tourecosse.nl

 

 

Met vriendelijke tour-groetjes,

 

Mark en Roelie Schmidt                                             Rinus Sinke

 

0495-452206                                                                  0495-632707

 

 

[ Terug ]