Verzonden op: 31-05-2012Onderwerp: Bekijk alvast de route vanTour Ecosse XV 2012

Beste Tour-Ecossers,

Vorige week hebben we de route verkend en uitstekend bevonden. We gaan dit jaar vanwege sentimentele redenen weer met de P&O Ferry van Rotterdam naar Hull.  Wij vonden het een mooie gelegenheid om ons 3e lustrum te vieren in het prachtige Yorkshire met z'n ongelovelijke mooie single track roads, heggetjes en hekken. Een beetje terug naar waar we begonnen zijn 15 jaar geleden. Het is dan ook een spectaculaire route geworden. De afstanden zijn behoorlijk pittig maar gelukkig hebben we genoeg tijd. We komen op bekende plekjes waar in 1998 al eens een Tijdcontrole stond, en een brug die we in 1999 ook al overgestoken zijn, Fords waar we in 2001 al eens gestempeld hebben en hekken die we sinds 2005 niet meer gezien hebben....

We overnachten in het pittoreske Dumfries midden in de stad in het Cairndale hotel. De zaterdag staat in het teken van een beetje rustig aan doen en gezellig op tijd terug in ons hotel in Dumfries teneinde gezellig te borrelen , wie weet te sleutelen en vooral te kletsen.

Zondag is het dan weer terug door Schotland en Engeland naar de ferry in Hull. Aangezien de boot heel laat vertrekt hebben we genoeg tijd om het prachtige landschap ook op de terug route te bewonderen. Een kleine impressie van wat jullie te wachten staat kun je bekijken op  http://youtu.be/pZh4fbHaT3E .

We hebben er als organisatie ontzettend veel zin in. Dus mocht je twijfelen, niet doen, gewoon gezellig inschrijven en meegaan met ons 15e avontuur in "het rally land" bij uitstek. www.tourecosse.nl onder knopje inschrijven!!

Diegene die zich al ingeschreven hebben willen we verzoeken om tijdig (voor 1 juli!) het inschrijfgeld te voldoen. Dan kunnen we alle puntjes op de i zetten en er een mooi feest van maken.

Met heel veel gezellige TOUR-groetjes,

Mark en Roelie Schmidt                                              Rinus Sinke

P.S. Voor diegene die al eerder een ritje willen rijden is er op 24 juni 2012 een Classic Rally in Heeze. Uitgezet door Mark en Roelie Schmidt. Voor meer informatie kijk op  www.pgmotorsport.nl .

 

[ Terug ]