Verzonden op: 01-07-2011Onderwerp: Bospop Festival bij L.B. Racing

And again it’s time for something completely different!!!

 

Stilte voor de storm

Ook dit jaar is het weer tijd voor Bospop. Het popfestival dat op 8, 9 en 10 juli in onze achtertuin wordt georganiseerd en geheel voorziet in onze gezamenlijke behoefte in oude zooi! Na het daverende succes van Bar Woodstock vorig jaar willen we iedereen uitnodigen om dit festival vanuit onze tuin mee te vieren.               

 

We gaan weer een gezellig terras organiseren in de voortuin, maar ook een heus Paddock op het achterterrein. Helemaal ingericht zoals op het circuit. Inclusief de klassieke vehicles. Er kan worden gekampeerd op de wei en op aanvraag regelen wij ook toegangskaarten voor het festival. Kijk in ieder geval even op www.bospop.nl voor het complete programma. Maar wij vinden de volgende acts interessant. Anouk, Roxette, Trigger finger, Thin Lizy, Joe Cocker en Ringo Star en nog vele anderen….. Geen zin in het festival maar wel om bij ons gezellig te komen doen onder het genot van een drankje? Dat kan ook. Wij hebben een speciale Woodstock playlist en in de latere avonduurtjes live muziek.

Het festival begint vrijdagmiddag om 13.00 uur. Maar je kunt natuurlijk ook op zaterdag of zondag nog aanhaken. Als jullie willen komen kamperen laat dat dan even weten. (Als je met een camper komt moet je even het kenteken doorgeven!) Vorig jaar hebben we met honderden mensen op ons terras gezeten, voor de regen geschuild, gediscussieerd, geproost, muziek geluisterd, voetbal gekeken en vooral veel plezier gehad. Het was letterlijk en figuurlijk ons eigen Woodstock……

Hope to see you all next weekend.

Mark en Roelie Schmidt

0495-452206 / 0653145344

 

[ Terug ]