Verzonden op: 27-05-2011Onderwerp: TOUR ECOSSE XIV 2011

Beste TOURECOSSER’s,

 

De vorige nieuwsbrief heeft aardig vruchten afgeworpen te zien in de ledenlijst. We denken dat er nog steeds equipes zijn die zich nog niet hebben ingeschreven.  En hoe meer zielen hoe meer vreugd. Denk ook eens aan de minder ervaren rally-enthousiastelingen die aan onze TOMTOM klasse kunnen deelnemen. Nog een paar meer en ze hebben een eigen klassement!! Inschrijven via: www.tourecosse.nl .

Op 20 augustus 2011 wordt er wederom een Wings en Wheels georganiseerd in Gilze-Rijen.  We kunnen dan weer genieten van auto’s en vliegtuigen uit vervlogen jaren. Voor meer info kijk op: www.classicwings-wheels.nl .

En last but not least; Vanavond om 18.30 is de start van de Paradigit E.L.E. rally rondom Eindhoven. Ook hier kun je info verzamelen via: http://www.paradigit-elerally.nl/website/ . Mark en Vincent  hebben startnummer 78 met de Orange Bastard. Als het goed is kun je ze life zien via een webcam in de auto via de Fontys Hogeschool website: http://193.23.143.188/~pth/tv/ . Kom is gezellig kijken op één van de proeven of in het service park.

Veel rally-groetjes,

 

Mark en Roelie Schmidt                                                              Rinus Sinke

 

[ Terug ]