Verzonden op: 07-08-2010Onderwerp: Tour Ecosse XIII 2010

Tour Ecosse XIII 2010

Vanaf donderdagmiddag 2 september tot en met maandagmorgen                   6 september 2010  zal weer een prachtige Tour Ecosse verreden worden. Het wedstrijdgebied zal dit jaar weer grotendeels nieuw zijn. Mark en Roelie hebben een uitdagende route uitgezet.  Wij overnachten in het prachtige Stationshotel in Ayr. Het uitgaansleven in Ayr zal menigeen zich nog wel herinneren.

Let Op: NIEUW: Equipes die de tocht willen volgen en tevens van de omgeving en het rallyegebeuren willen genieten, maar kaartlezen te moeilijk vinden kunnen met de op hun TomTom door de organisatie ingegeven route moeiteloos de Tour Ecosse XIII rijden. De TomTom rijders strijden niet mee voor de eindoverwinning, maar een fantastische tocht is gegarandeerd.

Wij hebben nog plaats voor een klein aantal equipes. Zeer snel aanmelden  is gewenst. Onze trouwe deelnemers die zich nog niet aangemeld hebben en de deelnemers die mondeling toegezegd hebben sporen wij aan om zich ook zo snel mogelijk in te schrijven via onze website www.tourecosse.nl .

Inlichtingen organisatie Tour Ecosse: Mark en Roelie Schmidt 0495 452206

                                                       Rinus Sinke                   0495 632707

[ Terug ]