Verzonden op: 22-07-2010Onderwerp: TOUR ECOSSE UPDATE

TOUR ECOSSE XIII UPDATE

 

Het deelnemersveld stroomt inmiddels vol. Veel ‘oudgedienden’ gingen ervan uit dat “wij wel wisten dat ze weer meegingen!” Ze vullen nu langzamerhand de deelnemerslijst. De vergunningen zijn inmiddels aangevraagd. De rally opent met een start in Kielder Forest en dus met de eerste kilometers onverhard………..

 

NIEUW, NIEUW, NIEUW!!!

 

SUPPORT-klasse

 

We hebben het voor elkaar. De gehele route staat in een voorgeprogrammeerde TOM-TOM en de eerste equipe in de ‘SUPPORT-klasse’ heeft zich al aangemeld. Met andere woorden, we kunnen nu enthousiastelingen meenemen (SUPPORT-ers) die zich niet helemaal gaar willen navigeren, maar wel graag onderdeel uit willen maken van de beroemde rijders- en sociale aspecten van onze TOUR ECOSSE. Voor de SUPPORT-klasse aanmelden kan dus nu!  www.tourecosse.nl De enige eis is een TOM-TOM inleveren, die wij voor de rally zullen voorzien van de driedaagse route en uitleg daarover!! Het spreekt voor zich dat de SUPPORT-ers zeer welkom zijn maar niet meedingen in het overall klassement… (Bij meerdere aanmeldingen in deze klasse kunnen we een eigen klassement samenstellen…??)

 

BETALINGEN

 

De aanmeldingen lopen nogal voor op de betalingen. Wij hebben al enige aanbetalingen in het vooruitzicht. Gaarne zien wij Uw betaling voor half augustus tegemoet zodat wij ook weer verder kunnen met de organisatie.

Voor meer informatie kunt U ons altijd even bellen.

 

Met vriendelijke TOUR-groeten,

 

Mark en Roelie Schmidt                                                       Rinus Sinke

 

0495-452206                                                                         0495-632707

 

 

[ Terug ]