Verzonden op: 15-05-2010Onderwerp: Uitzetten Tour Ecosse XIII 2010

TOUR ECOSSE XIII 2010

 

 

Best Tour-Ecossers,

 

De komende week wordt de Tour Ecosse XIII door ons ‘uitgezet’. We zoeken naar (en vinden!) echte rijweggetjes, leuke instinkers, oude lunchlocaties en charmante tea-rooms.

 

Het nivo van de Tour-Ecosse equipes is de laatste jaren spectaculair gestegen en de organisatie groeit gestaag mee. We zijn pas tevreden als de gevorderden het een echte uitdaging vinden en de nieuwelingen goed mee kunnen komen. We laten ons natuurlijk niet verleiden tot visgraten, draadbomen en meer van dat soort geneuzel. Het wordt weer rijden, zoeken, de weg vinden, de weg kwijtraken, op tijd zijn, lateness oplopen, gefrustreerd raken en toch opgelucht de TC vinden.

 

Zoals bij de meeste evenementen in de huidige tijd, schrijven ook bij ons de deelnemers relatief laat in. Toch moeten wij enigszins tijdig weten met hoeveel equipes we vertrekken naar ons geliefde Schotland. De lijst met mondelinge toezeggingen is al bijna even lang als de lijst met inschrijvingen op onze website. Wij roepen U daarom op; schrijf nu in en betaal voor of rond 1 augustus teneinde uw inschrijving ‘officieel’ te maken. Inschrijven kan via www.tourecosse.nl.

 

Met vriendelijke Tour groeten,

 

Mark en Roelie Schmidt                                           Rinus Sinke

 

0495-452206                                                             0495-632707

 

 

[ Terug ]