Verzonden op: 13-01-2010Onderwerp: inschrijving TOUR ECOSSE 2010 geopend

“Het rally seizoen 2010 wordt hierbij voor geopend verklaard”.

 

 

Klinkt serieus, en dat is het dan ook!

 

 

Om te beginnen: De inschrijving van de TOUR ECOSSE 2010 is geopend.

 

We vertrekken donderdag 2 September in IJmuiden. Slapen in Schotland in het oude station van het beruchte badplaatsje Ayr. Aan de westkust met discotheken, jazzclubs, pubs etc.

 

Na 3 volle dagen rallyen, lunchen, teaen, dineren, sleutelen, tussenstanden, borrelen, kletsen, socialiseren en vooral lachen staan we zondagavond weer met z’n allen op het achterdek van de ferry om Schotland uit te zwaaien. Maandag 6 September bent U ‘lichamelijk’ weer thuis maar geestelijk zeker nog in Schotland……

 

“Doe weer mee” of “durf eens mee te doen”, afhankelijk of U een recidivist bent.

 

Dit is de 13e editie en we hebben er weer zin in. De kosten zijn hetzelfde als vorig jaar € 1685,00 all in per equipe exclusief de broodnodige vloeistoffen.(www.tourecosse.nl)

 

 

Maar ook de rest van 2010 is al goed ingevuld:

 

Op 20 Februari wordt de gruwelijke “Boucles de Spa” verreden.  Mark en Vincent zijn één van de 200 equipes en vooralsnog de oudste auto in de snelle klasse (natuurlijk “the Orange Basterd”). Sneeuw, modder, regen, gravel, asfalt, dorpjes met een plein het zit er allemaal weer in. Goed voor zo’n 100.000 bezoekers (!) en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat een kleine 20 klassementsproeven in een onnavolgbare sfeer…..(www.rally-race.be)

 

 

Een week later, 26 Februari, rijdt het organisatie team van de TOUR ECOSSE mee in de Horneland Rally. Mark en Bart zijn al meerder malen derde geworden. Ze gaan nu voor meer (alweer!) en Vincent is wederom navigator, dit keer bij Eric Klunder.(www.hornelandrally.nl)

 

 

Voor wie geen of weinig rally ervaring heeft is er bij L.B. Racing ook dit jaar weer een navigatiecursus. Op Zaterdag 2 april de INTRO (voor de echte beginners) en Zondag 3 april de FOLLOW UP (voor de enigszins gevorderden). Gezellige cursusdagen die U enigszins wegwijs (kunnen) maken in het rally rijden. We behandelen de systemen van de meest voorkomende rally’s en rijden daarna een interessante route die eindigt in een gezamenlijk diner, nog wat uitleg en een prijsuitreiking. Opgeven bij L.B. Racing (schmidtlbracing@orange.nl) of onderstaand telefoonnummer.

 

 

En dan op 16 en 17 April is er voor de liefhebbers van “rijrally’s” weer de Rally van de Grensstreek. De route daarvan is bijna klaar en is weer uitgezet vanuit het prachtige Priorij Corsendonck. Daar starten, lunchen, hergroeperen, sleutelen, dineren, slapen en finishen we.

 

Opgeven via www.rallyvandegrensstreek.nl

 

 

 

Met vriendelijke TOUR groeten,

 

 

 

Mark en Roelie Schmidt                                            Rinus Sinke

 

0495-452206                                                             0495-632707

 

 

[ Terug ]