Verzonden op: 23-03-2009Onderwerp: Tour Ecosse

Lezers Tour Ecosse Nieuwsbrief,

De organisatie van de Tour Ecosse wil een aantal belangrijke maar vooral leuke dingen onder jullie aandacht brengen.

1. De inschrijving voor de Tour Ecosse 2009 is geopend. Onze website www.tourecosse.nl  wacht nog op bericht van jullie. Onze Schotse rally vrienden hebben voor ons een aantal spannende routes en proefjes gevonden. Bovendien willen zij ook de tweede dag met ons meerijden in de rally. Wij willen graag weten wie er mee gaat, want wij steken binnenkort de plas over om alles weer piekfijn in orde te maken.

2. Wings&Wheels Gala 2009, www.classicwings-wheels.nl , is een prachtig eendaags evenement op het militaire vliegveld Gilze-Rijen. Voor de Healey rijders is er een mooi arrangement. Kijk onder de button nieuws van onze website www.tourecosse.nl voor meer informatie en inschrijven. 

3. Junior Limburg Rally, www.limburgrally.nl ,is een leuk evenement voor Healeyrijders met kind of kleinkind van 8-16 jaar georganiseerd door ons aller Flip Tackenberg. Een eerste leerschool om onze kinderen enthousiast te maken voor het rijden in een Healey en het navigeren. 

4. Rally van de Grensstreek, www.rallyvandegrensstreek.nl met Mark Schmidt als wedstrijdleider is nu al een succes door de vele inschrijvers. Je kan nog inschrijven tot 10 april.

5. Navigatiecursussen worden op 4 en 5 april verzorgd door Mark en Roelie Schmidt. De hier vertoonde wijsheden zijn een goede hulp in talloze ritten. Je kan je nog opgeven via de website  www.rallyvandegrensstreek.nl

Wij hopen jullie in grote getale te zien in bovengenoemde evenementen.

Groeten

Mark en Roelie Schmidt                     Rinus Sinke

0495 452206                                        0495 632707

[ Terug ]