Verzonden op: 31-12-2008Onderwerp: TOUR ECOSSE XII 2009

TOUR ECOSSE XII

 

18 – 20 september

 

2009

 

 

 

Op donderdagmiddag 17 September 2009 schepen we in IJmuiden weer in voor de 12e editie van deze, inmiddels beroemde, rally door Noord Engeland, de Borders en Schotland.

Ook al doet het imago anders vermoeden, ieder jaar hebben we weer onervaren nieuwelingen die met een ‘big smile’ redelijk op tijd arriveren op de bedoelde locaties. Het is nog steeds een spannende inwijding in het rally-rijden voor sommigen en een uiterst competitieve professionele rally voor de cracks…..

 

Dit jaar overnachten we in het prachtige Winnock Hotel, enigszins boven onze stand, maar het ligt dan ook aan het befaamde Loch Lomond. Een deel van de rit zal plaatsvinden in samenwerking met de Schotse Caledonian Classic and Historic Motorsport Club. Zij kennen weer locaties in Schotland “waar we geweest moeten zijn” of waar we leuke testjes kunnen rijden, al dan niet tezamen met een flink contigent Schotse Rally Freaks. Maar afgezien van de inhoud van de rally zal de sfeer ‘ouderwets’ zijn qua verhalen, barbezoek, diners, lunches en sleutelwerk op de parkeerplaats….(voor een impressie zie http://www.youtube.com/watch?v=Ya-3sxOuq4k)

 

Het inschrijfgeld voor deze TOUR ECOSSE XII 2009 zal € 1685,00  per equipe bedragen. Dat is zoals gebruikelijk ‘all-included’, uitgezonderd de vloeistoffen (drank en benzine!!)

Voor vragen over dit enerverende weekend kunt U altijd bij ons terecht!!

Inschrijven via www.tourecosse.nl. De inschrijving is vanaf vandaag geopend….

 

Mark en Roelie Schmidt                        Rinus Sinke

0495-452206                                      0495-632707

[ Terug ]