Verzonden op: 21-05-2006Onderwerp: Tour Ecosse IX 2006

20-05-2006,


Hallo TOUR-Ecossers,

Als het anders was gelopen hadden we nu in Schotland rond getoerd, maar helaas er waren te weinig inschrijvingen voor Toer V…..
Daarom kunnen we dit weekend naar Assen om deel te nemen aan een spectaculair raceweekend en ons eigen karretje weer eens met de neus in de wind zetten!!!! Kom gerust eens kijken, het is vast heel erg gezellig.

De Tulpenrally is weer achter de rug en vele TOUR-Ecossers hebben daar enorm hoog gescoord. Maar liefst 4 equipes in de top 10, waaronder onze eigen Rinus en Bart den Hartog, onze Tour Ecosse 0 rijder, die op de 9e plaats gefinished zijn. Knap hoor, allemaal gefeliciteerd ook diegene die ‘gewoon’ uitgereden hebben. Het is toch altijd weer een hele prestatie.

Vervolgens dan nog even aandacht voor onze eigen TOUR ECOSSE IX 2006…

Ik weet dat het een drukke zomer is op ritjes en rally gebied, maar we zouden het toch bijzonder op prijs stellen als iedereen nu eens een beslissing maakt waar hij wel of niet aan mee gaat doen. Bij ons is nog plaats, dus kom gezellig mee de grote plas over naar het meestal zonovergoten Schotland in september. We beloven dat het weer een spektakel wordt…..
Onze enige ‘echte’ TOUR ECOSSE IX vertrekt op donderdag 21 september en op maandag 25 september zijn we weer in IJmuiden. We gaan de 1e dag vanaf Newcastle naar Pitlochry, De 2e dag vertrekken we om prachtige Loch’s te laten rimpelen en de 3e dag weer via een omweg naar de Ferry.
We willen bij voldoende belangstelling deze keer een Toerklasse organiseren zodat iedereen die zin heeft (of geen zin in de zware competitie!)mee kan doen.
Prijs per equipe € 1480,- all in (exclusief vloeistoffen!)

Geef je op via de website of fax het inschrijfformulier door naar 0495-626825
Bij vragen, bellen??!!

Met vriendelijke Tourgroeten,

Rinus Sinke  0495 632707 Mark en Roelie Schmidt 0402858672

[ Terug ]